Afspraak

Welkom! Heb jij gezondheidsklachten waar je nu eindelijk eens vanaf wilt en zie je door de bomen het bos niet meer door allerlei goedbedoelde tips die je leest of doorkrijgt? Of wil je juist balans en weten hoe je gezondheid ervoor staat en een andere leefstijl om klachten te voorkomen? Wacht dan niet langer en maak meteen een afspraak met me voor orthomoleculair advies op maat voor jou! Ik kijk naar jou als persoon, naar je voeding, je leefstijl en je klachten en op basis van die informatie maak ik een persoonlijk behandeladvies voor jou.

Orthomoleculaire therapie Breda

Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Breda of in Roosendaal, allebei de locaties zijn heel fijn en makkelijk bereikbaar. In Breda ben ik aanwezig op woensdag bij de mooie en dynamische praktijk: FitMetDeb @ Fysiomore Breda
Terheijdenseweg 504. Parkeren kan gratis voor de deur. Een consult kun je boeken door me een bericht via onderstaand contactformulier of een mailtje te sturen: debby@fitmetdeb.nl .

Orthomoleculaire therapie Roosendaal

In Roosendaal heb ik het geluk dat ik deel uitmaak van het heerlijke en dynamische team van Gezondheidscentrum & Fysiotherapie Orthomedic , Ettingstraat 4 Roosendaal. Je kan parkeren voor de deur, let op: dit is betaald parkeren, of je kunt gratis parkeren achter de praktijk en deze parking kun je bereiken via de Jacobus Vosstraat. Als je me doorgeeft welke locatie je voorkeur heeft dan houd ik daar rekening mee in de planning.

Tarieven en werkwijze

Meer info over tarieven en werkwijze, all-in-one pakketten vind je hier.
Debby Joannes Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut

Ja, ik wil graag een afspraak boeken!

Contactformulier stuur me je bericht

Voor tips, tricks en inspiratie, volg me op Facebook en Instagram

Biking tour in Zambia voor Stichting Orange Babies