Tarieven & behandelingen

In overleg kunnen we je afspraak in de praktijk of digitaal laten plaatsvinden.

Een gezondheidsboost om je weer topfit te voelen

Als orthomoleculair therapeut weet ik als geen ander hoe je op een positieve manier je leefwijze kunt aanpakken om je gezondheid een boost te geven en je weer vitaal en energiek te voelen. Ieder lichaam is anders maar we zijn wel allemaal opgebouwd uit cellen. Wat die cellen precies gebruiken hangt van meerdere factoren af. Je genen spelen hierin een belangrijke rol. Je cellen hebben in ieder geval bepaalde stofjes – voeding, vitaminen, mineralen – nodig om goed te kunnen functioneren en daar gaat het soms mis. Want wat voor de één goed is kan voor de ander klachten geven, dus wat ze precies nodig hebben is voor iedereen verschillend en dat is precies wat ik voor je kan betekenen. Ik kijk naar welke stofjes en processen voor jouw cellen goed zijn om het beste uit je lichaam en gezondheid te halen. Vanuit een helicopterview kijk ik – als Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut – waar jij het meeste winst kan behalen om de processen in je lichaam en je cellen optimaal te laten functioneren. Natuurlijk wel op een manier die bij jou past!

Samen naar een topfit gevoel!

Wat is orthomoleculaire epigenetische therapie

Met behulp van Orthomoleculaire epigenetische therapie – afgestemd op jouw levensstijl – kun je je gezondheid verbeteren en/ of je ziekteproces herstellen. Een behandeling heeft tot doel om je lichaam te voorzien van optimale hoeveelheden voedingsstoffen, vitamines en mineralen op een manier die bij jou past. Ik kijk -als Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut – welke (biochemische) processen niet goed lopen in je lichaam om heel effectief een oplossing voor je klachten te kunnen bieden.

De term orthomoleculair is gebaseerd op het Griekse Ortho wat juist of gezond betekend en moleculair staat voor moleculen. Door wetenschappelijke studies naar biochemische processen is er steeds meer kennis beschikbaar over de werkingsmechanismen in het lichaam. Ook door laboratorium onderzoek is het steeds makkelijker om maatwerk te leveren naar de juiste stoffen die je lichaam op dat moment nodig heeft om het zelf herstellend vermogen te ondersteunen en optimaal te kunnen functioneren.

Advies op maat: samen aan de slag met je gezondheid

Heb jij last van terugkerende klachten? Ben je vermoeid, heb je darmproblemen, last van je hormonen, overgewicht, huidproblemen, slaapproblemen of heb je stress en zie je door de bomen het bos niet meer? Heb je al veel geprobeerd en gegoogeld maar wil je nu echt van je klachten af en op zoek gaan naar de oorzaak hiervan? Voor advies op maat kun je bij mij terecht. Ieder lichaam is uniek en gezondheid gaat over de juiste balans. Vaak kun je op een eenvoudige manier je gezondheid al verbeteren. Je hoeft niet meteen je leefwijze en voeding om te gooien maar samen gaan we kijken hoe de balans te vinden en met hulp van een paar basisregels voel je je al snel stukken beter. Dus wil je je weer ontspannen en energiek voelen, bevrijd van pijntjes en klachten, wil je weer een fit en slank lichaam? Dan kan ik je helpen op een manier die voor jou haalbaar is, advies voor jou op maat!

Een goede start, een live of digitale afspraak

We beginnen meteen goed: voor je eerste afspraak stuur ik je een mail met een vragenformulier dat je alvast mag invullen. Dit formulier mag je ingevuld naar me retour mailen voor onze eerste afspraak zodat we deze ingevulde lijst samen door kunnen nemen. Op je eerste consult nemen we dan je klachten en/ of je gezondheids- verbeterpunten en eventuele doelstellingen. Dan gaan we aan de slag, we ontdekken stap voor stap hoe jouw klachten op te lossen en je gezondheid te verbeteren. Uiteraard kunnen we afspraken ook digitaal inplannen als dat je voorkeur heeft.

Ontdek wat ik voor jou kan betekenen

Neem contact op en ontdek wat ik als orthomoleculair therapeut voor jou kan
betekenen. We bespreken samen wat je doelen en je uitdagingen zijn en welke eerste stappen je kunt nemen. Op naar een leefwijze die je fit en gezond maakt!


Prijzen consults

Je kunt me altijd vrijblijvend een mail sturen om samen je gezondheidswensen of klachten te bespreken.

Intakegesprek60 minuten€67,50
Vervolg consult30-40 minuten€47,00
2e, 3e, overige vervolg consults20-30 minuten€39,00

Online consult

15-20 minuten29,00

Prijs EMB bloedtest, ben je geïnteresseerd? Lees hier meer over over deze test. Nu voor 237,00 incl 1x consult +1x digitaal consult= bloedtest!

Intakegesprek + info, testafname, labtestverslag en adviesverslag237,00

Prijs all-in-one pakket spijsvertering, lees hier meer over spijsvertering. Nu voor 127,00 incl. 2 digitale, 2 afspraken in de praktijk en recepten+ advies!

Pakket 1 maand privé begeleiding + recepten excl. supplementen132,50

Waterstoftherapie

Waterstof is heel effectief en en werkt op heel veel gebieden. Door dit goede gas in te ademen ervaar je meer energie, je immuunsysteem versterkt en je hebt een helderder gevoel in je hoofd, je lichaamsfuncties komen weer in balans.

30 minuten29,00
10 ‘ritten kaart’ 259,00
Waterstof beschermt en herstelt je lichaam

Darm Microbioom plus ontlasting test Medivere incl testuitslag + behandeladvies 439,00

Met het darm microbioom worden alle kleine beestjes bedoeld die in je spijsverteringsstelsel ‘huisvesten’, vaak in je dikke darm. Dit kunnen onder andere bacteriën, schimmels, gisten, virussen zijn. Deze UITGEBREIDE ONTLASTING TEST van Medivere is een aanrader omdat deze vitaal belang is voor het verbeteren of op peil houden van je immuunsysteem en je gezondheid! Klik hier voor meer informatie.

Verhoog je energietraject, nu voor 397,00!

Je energie en je gezondheid, daarmee gaan we samen in 3 maanden aan de slag, ik laat je zien hoe je dit ook goed kan aanpakken!
Dit pakket bevat naast 2 wekelijkse energie-coaching tevens een EMB test en waterstoftherapie.
497,00

Prijs all in one pakket insulineresistentie omkeerbaar klik hier voor meer info, nu voor 577,00!

Pakket incl. mijn privé begeleiding en sport + deskundige begeleiding en supplementen, totale duur: 3 maanden649.00
Samen doorlopen we 3 maanden het hele stappenplan en ik motiveer en help je graag om je doel te bereiken!

Prijs all-in-one pakket osteoporose, meer info vindt je hier . Nu voor 257,00!

Pakket incl. privé begeleiding + supplementen 3 maanden327,50
Samen gaan we gedurende 3 maanden aan de slag om je botarmoede- probleem aan te pakken op een manier die het beste bij jou past.

Een maand lang passen we samen je voeding en leefwijze aan m.b.v. mijn begeleiding en recepten, uiteraard op de wijze die bij jou past.

Kun je niet vinden wat je zoekt maar wil je wel aan de slag met je leefwijze en gezondheid? Stuur me een berichtje.

Contactformulier stuur me je bericht

Wil je meer informatie of voor een vrijblijvend  gesprek neem contact met me op:
E: debby@fitmetdeb.nl

Debby Joannes Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut