Over mij

Hoi, ik ben Debby

Voeding en kruiden zijn er bij me ‘met de paplepel ingegoten’ want op jonge leeftijd leerde ik hiervan al de kracht kennen en ik ben dan ook al jaren vol enthousiasme met voeding en lifestyle bezig. Het enthousiasme is alleen nog maar meer gegroeid en het is mijn passie geworden door mijn vele reizen en aanraking met verschillende culturen en voedings- en levenswijzen.

Ik heb rechten gedaan en ben daarna als stewardess gaan werken, eerst bij Emirates Airlines, daarna bij KLM. Het vliegen vond ik geweldig. Heerlijk veel contact met mensen in combinatie met reizen, internationale culturen en keukens, mooier werd het niet. De keerzijde hiervan was echter wel dat ik jaren lang op onregelmatige tijden gewerkt heb. Met als gevolg dat ik weinig slaap en eetritme had waardoor ik nog meer behoefte had aan een extra dosis gezondheid. Ik voelde dat m’n lichaam dat kon gebruiken en daarom ging ik me meer verdiepen in voeding en de processen in het lichaam en paste dat op mezelf toe. Met behulp van voeding in combinatie met de juiste supplementen heeft mijn gezondheid toen een enorme boost gekregen en ik voelde me nu daardoor energieker dan ooit! Dit fitte, positieve, energieke gevoel – dat ik kreeg door alleen mijn leefwijze, voeding en suppletie anders aan te pakken – dat gunde ik iedereen en daarom wilde ik dat graag delen met anderen en ben ik Orthomoleculaire Epigenetische Therapie gaan studeren. Jezelf een blijer en totaal ander mens voelen – door wat aanpassingen te doen – dat heb ik zelf ervaren en kan ik je aanraden!

Hiken in Maleisie


Ik ben Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut, dat betekent dat ik inzicht heb in de biochemische processen van jouw lichaam. Wat gebeurt er er eigenlijk allemaal daarbinnen? Wat doet die ‘beestenboel’ in je darmen? En ik kijk naar welke leefwijze en voedingsstoffen daar het beste bij passen om optimaal van je gezondheid te kunnen genieten. Ook meet ik bepaalde waarden middels onderzoeken zodat je gerichter aan de slag kunt om je lichaam nog beter te ondersteunen. Allerlei gezondheidsklachten kunnen we met behulp van voeding en levensstijl aangepakken/ ondersteunen. Dit is maatwerk want ieder lichaam is anders en uniek en daarom kijk ik graag met je naar jouw situatie en wat voor jou haalbaar is. Ik wil je inspireren, je laten ervaren wat aanpassingen voor je kunnen betekenen omdat ik zelf ook ervaar dat het zo’n enorm verschil maakt voor mij. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jij je weer superfit en energiek voelt!

Als jij geïnspireerd bent geraakt mail me dan eventjes, ook als je bijvoorbeeld vragen hebt over een mindere huid, broze nagels of haaruitval want vaak hangt dit ook samen met je voeding en/ of supplementen.

De tijd om aan je gezondheid te werken is immers als je nog gezond bent! Voor een gesprek neem contact met me op en leuk als je me volgt op Instagram en Facebook voor meer inspiratie! O ja en vraag je je af wat voor ‘fietsfoto’ er boven aan de pagina staat? Ik ben hier met een fantastische groep aan het fietsen door Namibië voor Stichting Orange Babies in de strijd tegen HIV en met succes! Liefs, Debby
Debby Joannes
Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut