Over mij

Hoi, ik ben Debby

Voeding en kruiden zijn er bij me ‘met de paplepel ingegoten’ want op jonge leeftijd leerde ik hiervan al de kracht kennen en ik ben dan ook al jaren vol enthousiasme met voeding en lifestyle bezig. Het enthousiasme is alleen nog maar meer gegroeid en het is mijn passie geworden door mijn vele reizen en aanraking met verschillende culturen en voedings- en levenswijzen.

Ik heb rechten gestudeerd en ben daarna als stewardess gaan werken, eerst bij Emirates Airlines, daarna bij KLM. Ik vond het een fantastische baan, veel van de wereld zien en veel contact met mensen, beter kon niet. Maar in die jaren ‘in de lucht’ heb ik lange tijd op onregelmatige tijden gewerkt. Het nadeel daarvan was het feit dat ik weinig slaap en eetritme had en ik voelde dat ik daarom veel meer behoefte kreeg aan extra gezondheid omdat m’n lichaam dat wel kon gebruiken. Met behulp van voeding in combinatie met goede supplementen heeft mijn gezondheid een enorme boost gekregen en ik voelde me dan ook energieker dan ooit! Dit fitte, positieve, energieke gevoel – dat ik kreeg alleen door mijn leefwijze, voeding en suppletie anders aan te pakken – dat gunde ik iedereen en dat wilde ik dan ook graag met anderen delen. Daarom ben ik Orthomoleculaire Epigenetische Therapie gaan studeren. Dat je jezelf een blijer en totaal ander mens kan voelen door wat aanpassingen – wat onwerkelijk klinkt soms – dat heb ik zelf ervaren en kan ik je aanraden!

Orthomoleculair Therapeut Breda Roosendaal
Backpacken in Myanmar


Ik ben Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut, dat betekent dat ik inzicht heb in de biochemische processen van jouw lichaam -wat gebeurt er er eigenlijk allemaal daarbinnen – en kijk naar welke leefwijze en voedingsstoffen daar het beste bij passen om optimaal van je gezondheid te kunnen genieten. Ook meet ik bepaalde waarden middels onderzoeken zodat je gerichter aan de slag kunt om je lichaam nog beter te ondersteunen.

Allerlei gezondheidsklachten kunnen we met behulp van voeding en levensstijl aangepakken/ ondersteunen. Dit is maatwerk want ieder lichaam is anders en uniek en daarom kijk ik graag met je naar jouw situatie en wat voor jou haalbaar is. Ik wil je inspireren, je laten ervaren wat aanpassingen voor je kunnen betekenen omdat ik zelf ook ervaar dat het zo’n enorm verschil maakt voor mij. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jij je weer superfit en energiek voelt!

Als jij geïnspireerd bent geraakt dan vind ik het superleuk als je me belt of een mailtje stuurt voor advies. Ook als je bijvoorbeeld vragen hebt over een mindere huid, broze nagels of haaruitval want vaak hangt dit ook samen met je voeding en/ of supplementen.

De tijd om aan je gezondheid te werken is immers als je nog gezond bent! Voor een vrijblijvend gesprek neem contact met me op en leuk als je me volgt op Instagram en Facebook voor meer inspiratie! O ja en vraag je je af wat voor ‘fietsfoto’ er boven aan de pagina staat? Ik ben hier met een fantastische groep aan het fietsen door Namibië voor Stichting Orange Babies in de strijd tegen HIV en met succes! Liefs, Debby
Debby Joannes
Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut