Rode ui tegen hooikoorts!

Hooikoortsklachten zijn altijd vervelend en in deze Covid tijd helemaal. Heel herkenbaar voor ons allemaal denk ik, je durft bijna niet meer te niezen of te hoesten maar wat als je een overgevoeligheid hebt voor pollen en grassen? De pollen vliegen je om de oren als je fietsend naar je werk gaat, het gevolg is dat je met betraande ogen, sniffend en niezend achter je laptop zit en je collega’s zich afvragen wat er aan de hand is. Je wil jezelf niet verdedigen voor je niesaanvallen en je hebt er veel last van..maar hoe kom je ervan af?

QUERCETINE is de oplossing!

Dus je wil dolgraag van je klachten af maar hoe doe je dat zonder dat je vermoeid raakt door de werking van de pillen en spray met antihistamine werking?
De oplossing is: QUERCETINE! Dit stofje werkt heel goed tegen hooikoorts in combinatie met vitamine C. Het vermindert allergieën en ontstekingen en zit voornamelijk in groenten en fruit. In gekookte groenten gaat Quercetine verloren dus stomen of wokken is beter. Ook nemen we deze stof uit groenten en fruit niet zo goed/ snel op, de vorm die in de RODE UI voorkomt neemt het beste op. Preventief kan je daarom heel goed rode ui, groeten en fruit inzetten om aan je Quercetine voorraad te komen maar om de acute hooikoortsklachten tegen te gaan is daarom het Quercetine supplement van Vitakruid een aanrader! Probeer ook je darmflora te verbeteren en vermijdt je intoleranties om je hooikoortsklachten helemaal vaarwel te zeggen.

Wat zijn antioxidanten?

Quercetine is een anti oxidant maar wat betekent dat eigenlijk? Anti betekent tegen en oxidatie (=met zuurstof verbinden) kan cellen in ons lichaam beschadigen en dit gebeurt meestal door vrije radicalen. Een anti oxidant is dan ook een stof die de vrije radicalen remt in het aantasten van onze cellen dus deze zijn heel belangrijk. Ons lichaam maakt zelf anti oxidanten aan maar als we ouder worden neemt dit af.

Voeding met veel Quercetine

  1. Rode ui
  2. Pruimen
  3. Appels
  4. Bessen
  5. Boerenkool
  6. Cranberries
  7. Koriander
  8. Waterkers
  9. Boekweit

Wil je er meer over weten stuur me dan even een mailtje naar: debby@fitmetdeb.nl   en ik help je graag!