EMB bloedtest Brabant beste reviews!

Meten = weten! Met een reguliere en complementaire bril wordt er door het lab naar je bloedtest gekeken.

Wil jij je gezondheidsstatus weten of de balans van de vitamines en mineralen in je lichaam of je stress niveau, je intoleranties? Wil je graag afvallen maar is het raar dat je dat niet lukt terwijl je wel gezond eet en beweegt? Heb je darm, gewrichts of pijnklachten? Met de EMB test kunnen we veel uit je bloed ‘halen’ en zien waar de oorzaak van je klachten ligt zodat je er doelgericht mee aan de slag kunt gaan. Met behulp van de testuitslag maak ik een mapje met behandeladvies voor je. Ik laat je in het persoonlijke testuitslag-gesprek tevens zien welke processen in je lichaam verbeterd kunnen worden omdat ik als Epigenetisch Orthomoleculair Therapeut die processen bestudeer zodat ik je nog beter kan helpen.

Het is een fantastische test om onder andere het volgende te meten:

  1. Je vitaminen en mineralen status
  2. Hormonen
  3. Voedselintoleranties
  4. Neurotransmitters= signaalstofjes
  5. Je darmgezondheid
  6. Je stress niveau
  7. Je intoleranties

Waar ligt jouw winst? Ik maak een testverslag voor je met advies, tips & een behandelplan, afgestemd op jouw leefwijze, wat we samen bespreken

De kosten van deze emb test

Actie! EMB bloedtest is nu voor 237,00 inclusief intake, verslag en nabespreking met advies!

Je kunt nu een afspraak maken voor de EMB test in Brabant bij FitMetDeb, de Orthomoleculaire praktijk in Breda en Roosendaal via onderstaand formulier of stuur me even een mailtje: debby@fitmetdeb.nl

Contactformulier EMB test

Met de beste reviews!

Heel erg bedankt voor het consult. De uitslagen en toelichting raakte exact de pijnpunten en ongemakken die ik dagelijks ervaar maar als leek niet mijn vinger op kon leggen. Ik ben blij dat ik nu de oorzaak ken en de  handvaten heb gehad om ermee aan de slag te gaan. Deze kennis is voor mij echt goud waard! Nogmaals bedankt!

-Fadoua

Wat ben ik blij met jou als therapeut en dat je me hebt aangeraden de EMB bloedtest te doen. Hierdoor heb ik een veel duidelijker beeld gekregen van de oorzaak van mijn klachten. Je denkt enorm met me mee en bent enorm betrokken. Ook vind ik de waterstoftherapie ook echt een aanrader.

Sabine