Long Covid klachten, hoe kom je ervan af?

Herstel na Corona?

Blijf je Coronaklachten houden, blijf je vermoeid, heb je last met ademhalen en heb je weinig energie? Voor goed herstel na Covid tonen talloze onderzoeken aan dat waterstof fantastisch is voor je herstel! Waterstof is reukloos en smaakloos en met behulp van een neusbrilletje kun je het op een eenvoudige manier bij mij in de praktijk inhaleren. Het maakt het verschil, je knapt er van op want je ervaart een enorme verbetering.

Wat zegt het onderzoek?

Van waterstof is aangetoond dat het onder andere antioxiderende, ontstekingsremmende, hormoonregulerende en apoptose-resistente eigenschappen heeft. Op basis van een evaluatie van het onderzoek zou het gebruik van waterstof de destructieve cytokinestorm en longbeschadiging veroorzaakt tijdens COVID-19 in een vroeg stadium kunnen verminderen. Hierdoor wordt de drainage van het slijm gestimuleerd wat uiteindelijk het risico op uitbraak van een ernstige ziekte vermindert. Een Moleculaire waterstofbehandeling heeft het potentieel om de ​​nieuwe therapie voor COVID-19 te worden.

Lees hier het onderzoek

Waterstof herstelt en beschermt je cellen en is daarom tevens een topper tegen cholesterol, diabetes, ontstekingen, obesitas, darmklachten, spierpijnen, slechte schildklierfunctie. Heel positief dus! En wat doet waterstoftherapie nog meer? Het herstelt en beschermt je cellen, geeft je meer energie, verhoogt hersenprestaties en zorgt voor een betere vetzuurbalans! Als je het er meer van wil weten stuur me dan even een mailtje.

Meer over waterstof lees je hier

Contactformulier stuur me je bericht