EMB bloedtest die je gezondheid en prestaties verbetert

Optimaliseer je welzijn en prestaties door een uitgebreide bloedtest..

EMB bloedtest & Laboratorium

Wil je een bloedonderzoek doen om een goed beeld te krijgen of je vitaminen en mineralen niveau goed is? Of om te zien of je hormonen in balans zijn, je darmflora top en niet verstoord is? En hoe zit het met je stress niveau, wil je weten of je lichaam stress heeft veroorzaakt door andere factoren dan emotionele stress? Ben je benieuwd of je wellicht intoleranties hebt of eventuele blokkades, andere verstoringen? Contact me dan even voor de uitgebreide bloedtest.

Heb je klachten?

Loop je al lange tijd met wat klachten rond maar heb je geen idee waar ze vandaan komen? Heb je geen energie, een opgeblazen buik, pijnlijke gewrichten, slaap je niet goed en lijkt het alsof je hersenen een ‘vergiet’ zijn? Dan kan een EMB Bloedtest voor jou de oplossing zijn!

Wat meet een EMB bloedtest?

Het volgende wordt onder andere gemeten:
Vitaminen & mineralen, de balans
Hormonen
Leverbelasting
Darmflora
Parasiet en schimmelbelasting
Stress
Zuurgraad van je lichaam
Toxische belasting
Virale belasting
Bacteriële belasting Intoleranties (de meest voorkomende)

Ook worden de volgende reguliere waarden gemeten en geanalyseerd

  • Trombocyten (bloedplaatjes)
  • Rode bloedcellen
  • Witte bloedcellen
  • Hemoglobine
  • Hematocriet
  • Mean Corpuscular Volume (MCV)
  • Mean Corpuscular Hemoglobin
  • Concentration (MCHC)

Hoe werkt het?

Met een klein prikje neem ik een wat bloed af uit je vinger. Dit bloed stuur ik met medische post op naar het lab voor onderzoek. Na ongeveer 10-14 dagen ontvang ik van het lab de testuitslag.

Het plan van aanpak

De testuitslag die geanalyseerd is door het laboratorium werk ik uit om voor jou een persoonlijk advies & plan te maken. Hierin geef ik je de juiste tools waarmee je aan de slag kan om je verbeterpunten aan te pakken. We plannen we een (digitaal) of fysiek consult in om de resultaten en de het plan van aanpak te bespreken.

Tools, Tips & Tricks om jouw doel te bereiken!

Omdat ik naar de biochemische processen in het lichaam kijk en welke verbanden er bestaan houdt dit plan van aanpak onder andere het volgende in:
Aanpassen van je voeding, het verbeteren van je nachtrust, voldoende beweging, indien nodig supplementen en meer persoonlijke tips & tricks om jouw doel te bereiken!

De totale kosten: het intakegesprek + de test zelf + het gesprek waarin we de testuitslag bespreken met mijn advies, het persoonlijke plan van aanpak en tips & tools: 237,00

Denk je nu: ‘deze test is wat voor mij’!

Stuur me dan even een mailtje: debby@fitmetdeb.nl
Liefs, Debby Joannes
Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut