EMB bloedtest met beste analyse Breda en Roosendaal

Actie! EMB bloedtest is nu voor 237,00 inclusief intake, verslag en nabespreking met advies!

De EMB Bloedtest geeft je meteen inzicht in je gezondheidsbalans!

Waar begin je als je gezondheidsklachten hebt?

De oorzaak van je klachten kun je goed meten in je bloed met een klein vingerprikje en dat kan ik voor je doen in de praktijk in Brabant, Breda of in Roosendaal. Doe je deze bloedtest dan wordt er met een reguliere (de hematologie) en complementaire bril gekeken naar je eventuele tekorten aan vitamines en mineralen (en je omzetting hiervan), je voedselintoleranties, blokkades van weefsel en organen, naar je darmflora, naar je hormonen, naar je signaalstofjes (neurotransmitters), je stress parameters, je bacteriële en virale belastingen, noem het maar op, je krijgt ineens een heel goed beeld van je immuunsysteem en gezondheidsbalans! Als Orthomoleculair Epigenetisch therapeut heb ik inzicht in de biochemische processen in het lichaam en daarom kan ik met de testuitslag heel inzichtelijk voor je maken of de processen in je lichaam goed verlopen en zoniet dan kan ik een doelgerichte manier voor je schetsen hoe klachten te voorkomen en/ of te herstellen.

Je rode vloeistof bevat veel informatie

In je rode vocht zit zoveel informatie die je ineens inzicht geeft over hoe je totale plaatje eruit ziet. Het geeft je duidelijkheid want je krijgt van mij je uitslag in reguliere waarden (net als bij de huisarts) zoals de bloedplaatjes, hemoglobine, rode bloedcellen en witte bloedcellen. Maar het geeft je ook helderheid over eventuele tekorten, verstoringen, blokkades, belastingen en intoleranties die je kan hebben. Ik geef je een paar voorbeelden en als je meer wil weten dan kan je me natuurlijk bellen of mailen.

De uitgebreide EMB bloedtest kan ik afnemen in Breda en Roosendaal

Methylering: wat als je veel groenten eet maar dit niet opneemt

Dit heet methylering en dit zie ik regelmatig in de testen van cliënten terugkomen. Je kunt wel lekker veel groenten en fruit eten maar hoe weet je of je lichaam dit goed omzet en/ of opneemt? Of de omzetting van stofjes goed werkt kunnen we mooi in de testuitslag zien.

Je hormonen

Ook je hormoonbalans wordt gecheckt in de EMB test waaronder ook de status van je DHEA. Dit wordt door je bijnieren gemaakt van cholesterol en is de basis voor veel andere hormonen. We maken dit zelf aan maar deze productie wordt minder als we ouder worden. DHEA is de bouwstof van testosteron en beschermt je tegen stress. Wanneer je DHEA te laag is kan dit naast stressklachten ook leiden tot problemen met je immuunsysteem en je geheugen.

Heb je bijvoorbeeld een oestrogeentekort?

Ook dat zie je in de uitslag van je EMB test en dan weet je tenminste waar je nachtzweten, je obstipatie, je geheugenproblemen, je depressie, je onvruchtbaarheid vandaan komt.

Je darmflora

Heb je last van keiharde buiken en kan je niet goed naar de wc? Of heb je heel veel zin in een lekker kaasje met stokbrood maar weet je van tevoren al dat je dan last krijgt met je ontlasting? Dan is het heel fijn om te zien hoe je darmflora eruit ziet want ook daar kan je gewoon iets aan doen en je darmen hebben een directe verbinding met je hersenen en je maakt in je darmen je geluksstofjes aan dus kun je niet blij worden, laat ook je darmflora eens checken door een EMB test bij me te doen want ik kan je vaak de oorzaak aangeven hiervan.

Je stress Parameters

Staat jouw systeem constant aan en kan je de uitknop niet meer vinden zelfs als je ’s avonds in bed ligt? Daar kun je iets aan doen maar hoe weet je zeker dat jouw systeem geen rust kan vinden met het risico dat hierdoor je bijnieren uitgeput raken (en dit wil je voorkomen)? Ook dat halen we mooi uit de EMB test.

Energetische blokkades


Blokkades geeft je EMB test ook aan van bijvoorbeeld een maagblokkade, een zenuwblokkade tot een fysieke belasting, je spijsvertering of ontgifting. Er is dan sprake van een energieblokkade in het systeem. Dat kan te maken hebben met een verminderde werking hebben van een orgaan, maar het kan ook een andere belasting zijn.

Insulineresistentie en leptineresistentie

Het eten van slechte koolhydraten blijkt de gevoeligheid voor leptine te verminderen. Leptine is het stofje dat tegen je zegt dat je genoeg gegeten hebt en dit gaat vaak samen met insulineresistentie wat betekent dat je cellen ongevoeliger worden voor de insuline die je lichaam aanmaakt en dat wil je voorkomen want insulineresistentie is vaak het voorstadium van diabetes. Maar ook dit kun je oplossen maar dan is wel heel fijn dat je uit je EMB test kan halen dat je bijvoorbeeld insulineresistentie hebt.

Intoleranties, last na een lekker toastje Franse kaas?

Wil je weten waardoor het komt dat je last krijgt van je maag en je darmen na het drinken van bijvoorbeeld melk of dat heerlijke toastje met Franse kaas? Of krijg je huidklachten want wat er in je darmen gebeurt dat zie je vaak terug aan je huid? Het kan zijn dat je intoleranties hebt opgebouwd voor bepaalde voedingsstoffen waar je geen idee van hebt en de EMB bloedtest geeft je dan meteen opheldering hierover.

Ja, ik wil meer weten of een afspraak maken voor de EMB test!

Contactformulier stuur me je bericht