Bedrijfsadvies

Blij en fit personeel zorgt voor meer productiviteit!

Betere voeding en leefwijze betekent gelukkige, effectieve, energieke werknemers en collega’s. Dat weten we allemaal en we denken ook dat we lekker gezond bezig zijn met fruit en gezonde thee op kantoor maar dat kan natuurlijk veel beter. Voedings- en leefwijzeadvies van mij zorgt ervoor dat je collega’s weer blij, productief en energiek op kantoor zijn. Want als we straks weer heel fijn met z’n allen dagelijks naar kantoor mogen sluipt het er helaas vaak weer in. Meer stress in de ochtend, het drukke verkeer in en een snelle hap achter het stuur of het bureau, snel een koekje tussendoor, ‘een grauw of een snauw’ naar een collega en de sfeer is om te snijden. Dat is allemaal niet nodig want met mijn advies in voeding, vitaliteit en leefwijze kan ik jouw medewerkers en collega’s blij maken en motiveren om met de juiste tools aan hun gezondheid te werken waardoor de focus en de sfeer terug is!

Vitaliteitsplan

Ik kom graag bij jullie langs en maak dan op basis van mijn ervaring en bevinding een advies voor jouw bedrijf. Onder je werknemers en collega’s houden we dan vervolgens een korte enquête waarin ze kunnen aangeven waar hun behoefte het meeste ligt en/ of waar zij verandering willen zien. Op basis daarvan maak ik een vitaliteits en gezondheidsplan op maat vol met goede adviezen dat zorgt voor een betere en effectievere werksfeer!

Heb je interesse, wil je een offerte aanvragen of wil je vrijblijvend advies voor jouw bedrijf? Mail, bel of stuur me een berichtje via onderstaand formulier.

Groet, Debby Joannes
Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut

Contactformulier stuur me je bericht